***       Водещите вечерни новини       на 24 март 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 24 март 
Коментари Харесай

Водещите новини! Екс-министър: има недоверие към нас от ЕС и НАТО. Историк: Защо Радев трябва да бъде съден за държавна измяна


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 24 март   

 

„ В момента сме изправени пред едно съществено съмнение от нашите сътрудници в Европейски Съюз и НАТО “.

„ Не ми е известно да има подобен европейски механизъм за мир, за какъвто приказва президентът Радев “.

„ Аз също съм пацифист, само че не мисля, че лишавайки Украйна от оръжие ще реализираме по-бърз мир “.

„ На фона на войната в Украйна, моментът е подобаващ за рационализация на българската войска и за ускорение на производствата. Това, което в този момент отхвърляме да дадем на Украйна, до две-три години ще е негодно за приложимост “.

***

Миналата седмица Международният углавен съд в Хага издаде заповед за ареста на съветския водач.

Вчера Унгария съобщи, че няма да арестува съветския президент Владимир Путин, в случай че той влезе на нейна територия.

Радев, след края на Европейския съвет в Брюксел: „ Първо, вие знаете, че връзките сега сред държавите-членки на Европейски Съюз и Русия не са такива, че да допускат посещаване на президента на Руската федерация. Така че въпросът ви все още е неправилен “.

***

„ Лично Радев отхвърля най-хубавата опция за рационализация на българската войска, която бил получила най-съвременно западно и съвместимо със стандартите на НАТО въоръжение, в замяната остарялото руско такова “.

„ Също по този начин в границите на последните две служебни държавни управления Радев не просто отхвърли помощ на Украйна, а безусловно смело отхвърля да се съобрази с решение на Народното събрание по този въпрос, с което нарушава непосредствено Конституцията “.

„ Същото това държавно управление обещаваше апокалипсис без съветски газ и заради това настояваше България да стартира да заплаща в рубли на Газпром, НО този апокалипсис въобще не настъпи “.

***

Смешна и обикновена акция се вихри с торбичка на ПП-ДБ, цялостна с храна, оставена на оградата на нечия къща. Според споделилите го „ деятели “, това било „ акция “ на ПП-ДБ. 

Неизненадващо се оказа скърпен фалшификат за оклеветяване на ПП-ДБ. 

„ Една и съща фотография, направена в квартал на Троян, се популяризира от тролове, общински чиновници от Община Тетевен, общински съветници от ГЕРБ Ловеч, претенденти за народни представители от Възраждане, Има Такъв Народ, фейсбук групи, известни с поддръжката си към ГЕРБ “, декларират от ПП-ДБ.

***

Валерия Яроцкая е балерина, мечтала за второ дете повече от 20 години. Бременността, обаче, настава в разгара на войната в Украйна и трансформира майката в бежанка, търсеща успокоение за себе си и бъдещото си дете. С доктор Татарова се среща още с идването си в България през септември предходната година и избира да се довери на нейния професионализъм, поради специфичността на положението си, описаха от болничното заведение.

***

Нищо ново тук, Медведев плаши с нуклеарни оръжия

***

Това към този момент си заслужава смеха

Според украинското министерство на защитата съветските бойци към този момент ще могат да бягат в жанр Сегал и, до момента в който бягат, да вършат странни придвижвания с ръцете

***

Германската външна министърка Аналена Бербок даде обещание през днешния ден поддръжка на Грузия в нейния блян за присъединение към Европейския съюз.

***

В рамките на няколко седмици европейските и интернационалните сътрудници на Франция са въвели ограничения за ограничение или запрещение на тегленето на „ ТикТок “ от чиновниците на администрациите.

Притесненията из целия свят набъбнаха поради риска китайското държавно управление да получава достъп до местоположението на потребителя и данните му за контакт посредством „ БайтДенс “, компанията майка на „ ТикТок “.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР